mediAArquitectura

A mediAArquitectura busquem el potencial de l’arquitectura per millorar l’entorn on es desenvolupa el nostre dia a dia per harmonitzar la nostra existència. L’ordre espacial i les seves qualitats tant formals com a materials condicionen la nostra experiència vital, potenciant la nostra capacitat per sentir i pensar. El coneixement tècnic es posa al servei de la sensibilitat per aixecar arquitectures equilibrades, sòbries, atemporals, saludables i singulars. Atenem al detall i optimitzem els recursos materials i econòmics seguint el mandat de la sostenibilitat que imposen l’esperit del moment i els reptes de l’emergència climàtica. 

Fotografía-Albert-Pascual-Arquitecto

mediAArquitectura significa relació, unió, coordinació i suport per part de l’arquitecte en tots els seus vessants i a tots els nivells de l’exercici de la professió, des de la presa de decisions i la resolució de conflictes (administratius, legals, econòmics o constructius), fins a l’enllaç entre el món de les idees i el de l’execució.

Fotografía-estudio-albert-pascual

Albert Pascual, fundador del estudi mediAArquitectura, és llicenciat en Arquitectura per l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona (ETSAB) i Diplomat en Arquitectura Legal i Forense (DALF VI), per la Universitat Pompeu Fabra. Després de completar la seva formació professional a despatxos de referència crea el seu propi estudi d’arquitectura el 2006. Va exercir d’arquitecte en cap del departament d’Arquitectura de la “Cambra de la Propietat Urbana de Barcelona” amb qui continua col·laborant puntualment. La seva activitat professional es complementa amb la formació continuada que permet tenir un coneixement especialitzat i actualitzat de la professió.